Η ΕΤΑΙΡΙΑ

H JDB ιδρύθηκε το 2005  όπου με την υλοποίηση ποιοτικών τεχνικών έργων έχει εδραιωθεί ως μία ισχυρή κατασκευαστική εταιρία. Αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων πολιτικών μηχανικών – αρχιτεκτόνων και διακοσμητών που διαθέτουν άριστη γνώση του αντικειμένου, ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τάσεις και είναι έτοιμοι να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με τη μοντέρνα αισθητική & έχοντας πάντα ως γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

H κατασκευή έργων τα οποία διακρίνονται τόσο για την ποιότητα όσο και για την αξιοπιστία της κατασκευής τους αποτελούν τον πυρήνα των υπηρεσιών μας. Αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της συσσωρευμένης εμπειρίας που αποκτήθηκε με την υλοποίηση έργων ποικίλου ενδιαφέροντος, διευρύνουμε διαρκώς τις δραστηριότητές μας εισάγοντας νέες ιδέες σε κατασκευές και υλικά στις υπηρεσίες μας.

Η φιλοσοφία της JDB βασίζεται στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας και στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση, αναπαλαίωση, ενεργειακή αναβάθμιση που αναλαμβάνουμε. Η επιλογή των συνεργατών μας, η αξιοπιστία και η αφοσίωσή μας στο ποιοτικό αποτέλεσμα, προς όφελος των πελατών μας, είναι οι κυριότεροι παράγοντες που μας διακρίνουν από τον ανταγωνισμό στον κλάδο κατασκευής ακινήτων.

9 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ JDB

1. Το εργατικό δυναμικό της JDB θα εργαστεί για να σχεδιάσει, να παρουσιάσει και να υλοποιήσει τον χώρο σας δείχνοντας σεβασμό στη δαπάνη που χρειάζεται.

2. Το αρχιτεκτονικό τμήμα και το τμήμα διακόσμησης θα σχεδιάσει βάσει των δικών σας αναγκών και θα αντιμετωπίσει το ακίνητό σας με βάση τη δική σας αισθητική.

3. Το εργατοτεχνικό προσωπικό είναι πλήρως εξειδικευμένο για να υλοποιήσει αποτελεσματικά όλες τις εργασίες που θα ζητηθούν. Τα χρόνια της συνεργασίας, ο όγκος εργασιών και ο σεβασμός προς εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους μας φέρνουν στην πρώτη θέση στο χώρο της ανακαίνισης.

4. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες θα μπορέσουν να σας καλύψουν στην επιλογή υλικών. Προμηθευτές από τα πιο επώνυμα εργοστάσια με ποικιλία υλικών αποκλειστικά από Ευρώπη και Αμερική.

5. Η JDB θα θέσει χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με τον δικό σας χρόνο αλλά πάντα με ορίζοντα τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων και τη σωστή συνοχή των υλικών.

6. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου θα λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για την πρόοδο των εργασιών. Σε χρόνο που εσείς προσδιορίζετε θα γίνεται αυτοψία για την πρόοδο των εργασιών με τον επιβλέποντα μηχανικό ή τη διακοσμήτρια.

7. Με την JDB θα είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Η προσφορά και η περιγραφή των επικείμενων εργασιών και υλικών θα είναι λεπτομερής.

8. Με τη συνεργασία μαζί μας και το συμφωνητικό εργασιών και υλικών, ο χώρος αποκτά εγγύηση τριών ετών.

9. Αυτοί είναι οι οκτώ από τους εννέα λόγους. Ο ένατος λόγος είστε όλοι εσείς που με την εμπιστοσύνη σας μας κάνατε μία από τις πιο δημιουργικές ομάδες στο χώρο των ανακαινίσεων.

Ξεκινήστε τώρα τον νέο σας χώρο!

Στείλτε μας τη φόρμα ενδιαφέροντος και πολύ σύντομα οι ειδικοί της JDB θα επικοινωνήσουν μαζί σας.